Over mij en Groei !

Ik ben Corinne van den Brand, geboren in 1968 en sinds enkele jaren woonachtig in Tilburg .
Psycho-Energetisch therapeut.

Na diverse cursussen in tarot, spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei kwam ik op het pad van UWTH. Dit staat voor Universal White Time Healing. Een zeer zachte, mooie manier van werken met energie waarbij ik de balans in mezelf terug vond . Daarna ging het in een stroomversnelling en door deze groeispurt vond ik mijn doel.  Ik ben zelf cursussen UWTH gaan volgen en na het volbrengen van alle levels ik ben nu zelf  UWTH healer .

Ik heb altijd veel interesse gehad in het functioneren van de menselijke geest en het brein . Goed luisteren naar mensen is iets wat me van nature goed afgaat en ik denk graag mee met mensen om op effectieve wijze hun problemen aan te pakken en / of persoonlijke groei in gang te zetten.

Omdat ik deze eigenschappen van mezelf meer wil benutten en professioneel wil gaan inzetten ben ik de opleiding Psychosociaal Counselor gaan volgen. Deze HBO opleiding geeft me de nodige verdieping en de tools om te helpen niet alleen op energetisch vlak maar ook via de reguliere weg.

De combi healing en counseling blijkt zeer krachtig te zijn en daar ligt ook mijn kracht.

‘We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them. ‘, is een quote van Einstein en daar sta ik 100 % achter.

De oplossing zit in jezelf en ik kan daarbij ondersteunen maar ik geef geen kant en klare oplossing want ik ben ervan overtuigd dat je het eerst echt moet voelen en ondergaan voordat echte verandering en verdere persoonlijke groei mogelijk is. Wat ik wel doe is je begeleiden naar die oplossing .  Via healing en /of counseling. Daarom koos ik ook voor de bedrijfsnaam GROEI! We doen het samen maar uiteindelijk ben jij zelf degene die eraan moet werken.

Tarot is ook een mooie manier om inzichten in jezelf te krijgen . Het is geen toekomstvoorspelling want daar ben je zelf verantwoordelijk voor maar tarot kan helpen in het nemen van beslissingen en inzicht te geven in de huidige situatie.

Tenslotte, ik ben geen arts en zal je ook te allen tijden doorverwijzen mocht ik dat nodig achten.