Ervaringen

Angela:

26-2-2022
Vandaag een energetische behandeling van Corinne gehad. Aan een aantal van mijn diepe zuchten te horen werden wat blokkades opgeheven. Ik voelde me daarna ontspannen in lijf en geest. En ging met een aantal nieuwe inzichten naar huis. Corinne is een fijne vrouw. Ze straalt rust en vertrouwen uit en ik voel geen oordeel. Wat ik prettig vind is dat ze in haar spiritualiteit heel ‘down to earth’ is. Zeker een aanrader. Angela

Anoniem:

13-8-2020
Mijn hond had acute rughernia met uitvalsverschijnselen en veel pijn. Na bezoek aan dierenarts heeft Corinne een aanvullende healing op afstand gegeven. Pijn nam zichtbaar af en hond werd weer mobieler. Kon tegen de avond weer beter staan en lopen.
Het leek of onze hond zich na de healing sterker voelde en minder pijn had.
Anonieme hondenbezitter

Marian:

24-1-2020
Ik heb een healing sessie gehad bij Corinne. Ik heb het als heel prettig ervaren. Tijdens het voorgesprek toonde Corinne oprechte belangstelling voor mij als mens, dacht actief mee en wist zaken goed te duiden. Het luisteren zonder oordeel is een kunst apart. Tenslotte doet ieder mens de dingen op zijn/haar manier en verandert ook in het tempo wat bij hem/haar past.
Tijdens de healing zelf wordt liefdevolle energie gegeven. Ik heb dat in dank aanvaard en heb me voor die energie opengesteld. Nu maar afwachten wat het doet………

Thomas:

15-1-2020
Vandaag ben ik bij Corinne geweest voor een Tarot kaartlegging. Ik had bevestiging nodig over wat er momenteel gaande is in mijn leven en of het pad wat ik voor de toekomst heb gekozen de juiste is. Tijdens de legging bleek dat mijn verleden precies was wat er lag, dat het ook klopte met de zaken van nu en dat ook de nabije toekomst hetgeen is wat ik ervan verwacht/hoop. Apart om te zien dat de kaarten die je zelf kiest precies weergeven wat er gaande was/is/gaat komen. Corinne is een fijne vrouw die je op je gemak stelt. Ze legt precies uit wat Tarot is en wat je ervan moet verwachten. Het is geen toekomstvoorspelling en dat heeft ze meerdere keren gezegd. Ik ben blij dat ik ben gegaan. Het heeft me duidelijk gemaakt dat ik op het juiste pad zit.

Hennie :

En ja…plotsklaps loopt de emmer vol . Mijn relatie liep niet zoals het moest . Ik had ontzettend veel onrust in mijn hoofd en lijf. En dan ga je zoeken naar oplossingen en kwam ik bij Corinne terecht.
Na een hartelijk ontvangst bij haar thuis nam de spanning al af. Ze heeft daar een healing gegeven , ik moest op een tafel gaan liggen , en Corinne ging aan de slag.
En er gebeurt nogal wat, je voelt de onrust wegtrekken , je wordt ontspannen , je hoofd raakt leeg.
Zo hebben we ook een paar wandelsessies gedaan, praten en wandelen in de bossen. Een goede combinatie en dan zomaar op een plek uitkomen waarvan je zegt, wauw. ! Een open plek , het had iets magisch.
Dus een tijdje gaan staan en alles in je opnemen, en dan pakt Corinne het krukje en daar ga je op zitten en dan geeft Corinne je een healing. Je moet het meemaken , het is zo onbeschrijflijk wat er allemaal door je heen gaat. En hoe, weet ik niet maar baat had ik er zeker bij.
Ik heb zo een paar sessies gehad en ga er zeker nog eens terug , alleen al om de rust iedere keer weer terug te vinden.
Echt een aanrader.

Robin :

Ik was er eigenlijk al een tijdje over aan het nadenken dat ik ruim wat veel dronk en alcoholieker
neigingen begon te vertonen, hoe het net in zijn werk ging weet ik niet meer, maar ik zei er iets over
tegen Corinne. Er ontstond een aangenaam gesprek waarin Corinne zonder enig oordeel te
vellen raad gaf en enkele ervaringen deelde.
Daardoor gingen mijn ogen nog meer open en ik kreeg dankzij haar wel nog meer motivatie om er
iets aan te doen. Ik legde een datum vast om ermee te stoppen, zoals iedereen met een
drankprobleem niet stoppen op de moment zelf , maar uitstellen.
Maar feit is wel dat ik op die bepaalde dag ben gestopt en eigenlijk zonder problemen, geregeld
polste Corinne hoe het ging en weet je wat? Het ging gewoon goed, heel goed zelfs, ik heb
het gevoel dat ik mijn leven terug heb en veel meer kan genieten van zaken.
Okay, ik ben zelf gestopt maar eerlijkheidshalve geef ik graag toe dat Corinne een hele grote
motivatie en hulp was . Het is gewoon dankzij Corinne dat ik effectief de stap heb gezet.

Esther Oomen , Coach en Reiki Master :

Het is grappig om te merken dat elke White Time Healing die Corinne me heeft gegeven, er voor zorgt dat ik stappen vooruit zet. Ik voel me elke keer weer lichter, er wordt steeds een stukje opgeruimd of losgelaten. Ik werk zelf ook met energie en ik merk hoe fijn het is om voor mezelf ook regelmatig een behandeling te krijgen.
Corinne is heel kundig in het geven van de healing en ze heeft een mooie ruimte waar ze de behandelingen geeft. Vaak gebruikt ze ter ondersteuning edelstenen of kleuren, heel prettig om te voelen wat dat met je doet.
Als ik bij Corinne weer weg ga na een behandeling, voel ik me luchtig en blij. Echt een aanrader.