consulten

COUNSELING

Ik help je om problemen onder ogen te zien en (alsnog) te verwerken. Dit gebeurt door er samen over te praten, door inzicht te geven, door alternatieven aan te boren, door ondersteuning en aandacht voor jou en de manier waarop je het probleem ervaart. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de eigen capaciteiten, creativiteit en vindingrijkheid van jou zelf . Dit kan ook in combinatie met een healing. Vaak gaat het om dezelfde klachten als ik aangeef bij UWTH . Daarom werkt die combinatie ook heel goed.

UWTH

Bij een energetische behandeling lig je op een fijne behandeltafel en kom je in een diepe ontspanning door middel van mijn handen. Behalve zeer ontspannend werkt het door op alle lagen van je lichaam en de energie vindt zelf zijn plek waar ze nodig is. Dat kan geestelijk, emotioneel zijn maar ook lichamelijke klachten kunnen worden opgeruimd. UWTH doorbreekt blokkades. Het helpt bij :

• Stress
• Vermoeidheid
• Lusteloosheid
• Depressie
• Slaap-, geheugen- en concentratieproblemen
• Emoties zoals angst, onzekerheid, woede etc.
• Lichamelijke klachten zoals pijn, spanning, benauwdheid etc.
• Nervositeit
• Het stellen van persoonlijke doelen
• Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis.
• Relatieverslaving en loskomen van oude patronen

UWTH bij dieren

Ook dieren hebben baat bij een healing. De methode die ik gebruik is anders dan bij mensen. Dit kan gaan via een foto van het dier en een afstandsbehandeling maar ook bij u thuis waar ik het dier wel op een vergelijkbare manier als bij mensen kan behandelen.

Een dier kan niet praten zoals wij en daarom ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met dierenfluisteraar Gwen Melis. Zij kan op een intuïtieve manier contact maken met een dier zodat het duidelijk wordt wat er aan de hand kan zijn. Het baasje wordt hierin ook meegenomen, omdat zij gelooft dat dieren ons spiegelen. Ze communiceert met ze en aansluitend kan ik door middel van healing wat aan het probleem doen.

 

TAROT

Het stellen van de vraag is een belangrijk onderdeel van een tarotlegging. Het is van belang de
vraag van tevoren goed te formuleren, zodat je een goed beeld hebt van datgene wat je van de kaarten wilt weten. Want heb je geen duidelijke beeld in je hoofd, dan zal je ook geen duidelijk antwoord uit de kaarten kunnen afleiden. Houd er bij het stellen van de vraag rekening mee dat de kaarten je geen beslissingen uit handen kunnen nemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.
Wel kan tarot je helpen bij het nemen van beslissingen, door je inzicht te geven in de huidige situatie en wat de tendens is voor de toekomst

Het is ook mogelijk dat je geen specifieke vraag hebt, dan laten wij ons op weg helpen door de kaarten die jij gekozen hebt. Hieruit zal blijken wat voor jou op het moment belangrijk is.

Ik werk met de Rider – Waite tarotkaarten.